Basis- & Vervolgcursus ‘Gewoon Gaaf met Motivational interviewing’ op locatie

Basis- & Vervolgcursus op locatie

De cursus ‘Gewoon Gaaf met Motivational Interviewing‘ organiseren we ook graag in jullie eigen praktijk, of op een andere locatie. Jullie hele team krijgt dan praktische handvatten om volgens de methode Gewoon Gaaf aan de slag te gaan.

Wij bieden nu ook de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief naast de basiscursus direct een vervolgcursus in te plannen (op een nader overeen te komen datum).

De docent van het Ivoren Kruis verzorgt in goed overleg met jullie deze twee cursusdagen. Zeer geschikt voor praktijken vanaf 10 medewerkers. Ook voor kleine praktijken is de cursus op locatie mogelijk. Nodig bijvoorbeeld een collega-praktijk uit om met elkaar de cursus te organiseren. De kosten voor deelname aan deze combinatie (basis- & vervolgcursus) bedragen € 4090,- per praktijk + € 53,- per cursusdeelnemer voor leden en € 5355,- per praktijk+ € 53,- per cursusdeelnemer voor NIET leden. Deze kosten zijn excl. btw.  Bekijk de Algemene Voorwaarden voor inschrijving cursus op locatie.

Heeft u hierover nog vragen? Neem contact met ons op.

Cursusreglement
Bekijk hier de Algemene Voorwaarden inschrijving cursus.
Ongeveer 2 weken voor de cursusdag ontvangt u het complete programma per e-mail.

Cursusvorm
Interactief werkcollege

Doelgroep
Hele dentale team

Studiepunten

5 KRT- en 5 KRM-punten* voor de basiscursus
3 KRT- en 4 KRM-punten* voor de vervolgcursus

* Ben je als preventieassistent ingeschreven in het Register Preventieassistenten? Dan kun je het gevolgde dagdeel/dagdelen met de behaalde certificaten overleggen aan het Register Preventieassistenten.

Uw gegevens

Gegevens deelnemers

Adresgegevens

Factuuradres

Bevestiging