Gratis studentlidmaatschap

Het Ivoren Kruis verwelkomt jou graag als student. Een student lidmaatschap is dan ook gratis en ja, we hopen dat je ook na je studie lid blijft van het Ivoren Kruis.

Als student mag je gratis naar het jaarlijkse congres van het Ivoren Kruis. Er is altijd een leerzaam en inspirerend programma met veel discussie. Ook heeft het Ivoren Kruis een studentencommissie. De voorzitter daarvan is studentlid van het bestuur van het Ivoren Kruis. Zo wil het Ivoren Kruis de studenten ook een duidelijke stem en rol geven binnen onze wetenschappelijke vereniging. Samen met bestuursleden en andere leden van het Ivoren Kruis kunnen leden uit de studentencommissie mooie projecten opstarten en meewerken in de uitvoering. Zo kun je duidelijk je wereld verbreden.

Het zou goed kunnen dat je leden van de studentencommissie tegenkomt, die vertellen over waarom het aantrekkelijk is om lid te zijn van het Ivoren Kruis. Het Ivoren Kruis wil dat preventie van mondziekten een duidelijke plaats krijgt in de studies mondzorgkunde en tandheelkunde. Een andere wens is dat de noodzaak van een goede mondgezondheid wordt meegenomen in andere opleidingen, bijvoorbeeld de artsen opleidingen én opleidingen op het vlak van leefstijl (bijvoorbeeld voeding & diëtetiek). We willen graag jullie hulp daarbij. Lijkt het jou leuk? Meld je aan!