Jaarcongres Ivoren Kruis 2024 ’10 jaar Gewoon Gaaf’

Gewoon Gaaf bestaat volgend jaar 10 jaar.  Het congres van het Ivoren Kruis op 20 april 2024 staat dan ook geheel in het teken van deze preventiemethode. Meld u op tijd aan want er zijn maximaal 400 tickets beschikbaar! Deelname is gratis voor leden van het Ivoren Kruis. Niet-leden betalen € 295,- voor deelname.

Programma

Het jaarcongres vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur, incl. borrel. Het hele programma is onder leiding van dagvoorzitter Albert Feilzer. De inhoud van het programma en de namen van de sprekers van die dag maken we in etappes bekend, zowel in de nieuwsbrief, als op sociale media en de website.

Met trots kondigen we de volgende eerste spreker aan:

Spreker Jette Christiansen

We kunnen met trots meedelen dat de grondlegger van Gewoon Gaaf, Jette Christiansen, voormalig tandarts en chef-de-Clinique in Nexø een van de sprekers is tijdens het Ivoren Kruis Jaarcongres 2024. De cariespreventiemethode Gewoon Gaaf is gebaseerd op de Nexø-methode. Nexø is een stadje in Denemarken waar met succes werd ingezet op individuele preventie voor kinderen van 0-18 jaar op basis van risico-inschatting.

Ontmoeting

Tussen de programmaonderdelen is de ruimte om met vakgenoten te spreken en je te laten informeren door onze partners. Na afloop van het congres is er een netwerkborrel. Omdat wij het gezellig en leerzaam vinden om nog wat langer te kunnen praten, organiseren we na afloop van het congres een diner. Deelnemers ontvangen hierover in de loop van de tijd meer informatie.

Datum en locatie

Zaterdag 20 april 2024 | 11.00 – 17.00 uur, incl. borrel
Jaarbeurs Utrecht, Juliana Congreszaal
De Juliana Congreszaal ligt naast Utrecht CS. Ook zijn er voldoende parkeerplekken.

Aanmelden

Mis het niet, want er zijn maximaal 400 tickets beschikbaar! Deelname is voor leden van het Ivoren Kruis gratis (bij een praktijklidmaatschap geldt gratis deelname voor max. 2 personen).
Niet-leden betalen € 295,- excl. btw. Klik hier voor aanmelden
Na aanmelding kunt u zich kosteloos afmelden tot 1 week voorafgaande aan het evenement. Bij no-show hanteren wij een no-show fee van €100,- exclusief btw.

Blijf op de hoogte

Volg je Ivoren Kruis al op social media?
Wil je up-to-date blijven? Volg dan Ivoren Kruis op social media via Twitter en LinkedIn!